Nynke Brunink
info@fotohuys.nl
06-30230321


 
 
 

 

Over mij

Ik ben Nynke Brunink, en sinds een paar jaar fotograaf! Voordat ik dit enorm leuke werk ging doen heb ik vele jaren commerciële functies gehad. Allemaal even leuk en altijd met één conclusie, ik werk het allerliefste met mensen en samen kom je tot het beste resultaat.

Door de eerste periode in vast dienstverband te fotograferen heb ik de nodige ervaring opgedaan en de opleiding vastgoedfotografie gevolgd. Yvonne van "Bergh Fotografie" adviseerde me om mijn camara van binnen en buiten goed te leren kennen en vooral heel veel foto's te maken. Gewapend met een eerste Canon 5D camera ging ik op pad.

Destijds heb ik bij van “Ingen Photograpics” mijn skills uitgebreid door samen met de bevlogen Alco en mijn nieuwe Canon 80D op zoek te gaan naar steeds de juiste instellingen en belichting in alle omstandigheden. Inmiddels is FotoHuys is voor mij een erg fijne manier om mijn creativiteit, maar ook mijn drang naar orde en overzicht in kwijt te kunnen. En heb ik vele gevarieerde opdrachten en projecten gedaan.

Vraag je mij om te fotograferen, dan kan ik soms met minimale aanpassingen al een mooi plaatje schieten en deze kleine details zijn nou net bepalend voor het totaalbeeld.

Samen met mijn man run ik een groot gezin met 5 kinderen, dit is al een BV op zich. Maar ook hierin staat samenwerken, zelfstandigheid en planning in de top 5. Echter met stip bovenaan staat genieten van het leven en er samen het allerleukste van maken!

 

 

Eigen werk